Членът на Надзорния съвет на Левски - Тити Папазов, коментира пред ТОПСПОРТ последните събития на "Герена". 

"Няма нищо ново около Левски. Отборът тренира, футболистите поетапно се завръщат след карантина. Останаха петима, които все още не са на разположение на Славиша Стоянович. Неприятно е, но такава е ситуацията. Надявам се и вярвам, че отборът ще се подготви по най-добрия начин за предстоящите мачове.", започна Папазов.

Само петима от Левски все още под карантина

Само петима от Левски все още под карантина

Излекуваха се

"Наясно съм със случилото се с Илия Димитров. Ще си понесе санкцията. Когато от клуба му я наложим, ще се разбере. Предполагам, че ще бъде наказан и от държавните власти. Неприемливо е това, което е направил. Не може футболист на Левски да си позволява такива неща. Да застрашава граждани с подобно поведение", добави той. 

"Левски да се страхува да играе с ЦСКА? Не искам да коментирам мнения на фенове, които звучат несериозно. Мачът с ЦСКА бе отложен по обективни причини. Изпратили сме тестове пред компетентните власти. Всичко е по правилата. От ЦСКА също имаха заразени, контузени... За тях може би също бе по-добре срещата да се отложи. Ние имахме над 15 заразени футболисти. Съвсем нормално е 30% да не бъдат напълно излекувани след 14 дни. Всеки организъм е индивидуален. За нормалните граждани отпадна даването на два отрицателни теста след двуседмична карантина. За спортистите това обаче продължава да важи", каза още Тити. 

Снимка 489011

Източник: levski.bg

"Няма нищо ново около подписването на договор с генерален спонсор. Компания от енергетиката? Не искам да коментирам спекулации... Когато има нещо официално, ще го обявим. Наясно сме, че "синята" общественост чака с нетърпение да се случат нещата. Надявам се в най-кратки срокове да може да се похвалим със спонсор. Виждате обаче какво се случва и в държавата. Няма как и последните решения на правителството да не повлияят на спонсорските договори", коментира Папазов пред ТОПСПОРТ.

Треньорът на Левски Лукойл говори и за предстоящите квалификации на националния отбор по баскетбол срещу Босна и Херцеговина и Гърция. 

"Очакванията и надеждите ми са да се поздравим с две победи. Ще бъде много трудно. Смятам, че с тази селекция имаме шансове. Убеден съм, че отборът е добре подготовен и ще се представи на добро ниво. Липсват ни Александър Везенков, Йордан Минчев, Христо Захариев и Станимир Маринов, но въпреки това имаме добри изпълнители. Гърция са без всички играчи на Олимпиакос и Панатинайкос. За Босна ги няма играчите от НБА. Вярвам, че можем да се поздравим с позитивни резултати", завърши той.

Голяма корпорация от енергетиката може да стане спонсор на Левски

Голяма корпорация от енергетиката може да стане спонсор на Левски

Партньорството със "сините" е свързано с реализацията на стартирали вече проекти или на такива в зародиш