Членът на "фондация 100 години Левски" Константин Папазов разкри, че организацията по честването на вековния юбилей на сините ще излезе между 650 хиляди и 700 хиляди лева.

"Със сигурност мога да кажа, че мач за събитието ще има. Отборът, който ще гостува, ще получи по-малка сума от предварително обявената. До броени часове трябва да стане ясно името на съперника, феновете искат това да е Лацио - ще направим всичко възможно. Той ще е на 23 май вечерта. Празненствата ще продължат и след това, а в 00:00 часа на 24 май ще бъде изпят химнът на България и този на Левски. Ще бъде грандиозно", обеща Папазов.

Той заяви, че е взето решение празненствата да бъдат излъчвани по Канал 1. Тити коментира и загубата на сините от Литекс и спорните положения за засада, от които ловчанлии вкараха.

"Имаше дълга ръка. Не знам дали от някой, който не иска отбора в Европа, или от този, който иска да смаже Левски, за да го вземе по-евтино. Невиждана кражба", посочи той и допълни: "Организирането на юбилея от самите фенове ще е само тест за това дали на 1 юни можем да съберем 5 милиона лева и сами да си управляваме клуба", завърши многозначително Папазов.