Треньорът на баскетболния Левски - Тити Папазов призова феновете на футболния тим да проявят хладен разум и търпение в предстоящите тежки времена за вековниците. Той коментира и дали има шанс босът на Левски Лукойл - Валентин Златев да поеме издръжката и на клуба от "Герена".

"Левски е орисан да оцелява, да се бори с трудностите и да доказва своята сила. Там е събрана много любов. Аз съм убеден в едно - Левски, дори и трудно, ще оцелее. Въпросът е, че сега имаше добра изходна позиция за пролетта... В последно време бе изчезнало напрежението около финансовата стабилност на клуба и това остави хората да коментират само играта на отбора. Смятам, че по никакъв начин не можем да дадем еднозначен отговор какво ще се случи. Успял човек като Васил Божков в един момент може още повече да се амбицира. Никой не знае в каква посока ще тръгне проблемът. Остават въпросителните, защото това е темата не на деня, а на седмицата. Никой в този момент не знае какво ще стане. Въпрос на реакция на собственика, реакция на държавата... Всеки от своята гледна точка е прав".

Даниел Стрезов от Тръст "Синя България": Трябва да намерим и приложим работещ модел на управление

Даниел Стрезов от Тръст "Синя България": Трябва да намерим и приложим работещ модел на управление

"В момента изглежда, че клубът е тръгнал към своята финансова независимост"

"В България едно от нещата, по които със сигурност се различаваме от всички останали нормални държави, е, че всеки разбира от всичко и дава компетенция по всеки въпрос. Не смятам, че един такъв процес, не дай си Боже, ако се случи, може да трае много кратко. От днес за утре никой не може стане собственик на Левски. Това е доста сериозна структура, инвестиция. Нещо, което наред с любов носи и много отговорност. Многократно съм чувал в тежки моменти опцията г-н Златев да спаси Левски, но аз не мога да отговоря от негово име. Но на мен ми изглежда нереалистично. А пък ако се случи, мога да кажа, че ще бъда щастлив, защото в управлението и в това, което е правил за българския баскетбол 18 години, г-н Златев показва безупречна стабилност. Няма как да бъде по-различно, ако се случи във футбола".

"Много ми се иска, но не го вярвам. Феновете трябва да се опитаме максимално да запазим самообладание и да оставим нещата да бъдат решени от тези, които могат да ги решат. Ние с нищо не можем да помогнем в момента. Със сигурност няма и да попречим. Сега има нужда от хладен разум и търпение", каза Папазов.

Степан Хиндлиян: Ако има желание, Васил Божков може да направи Левски работещ проект и без лотарията

Степан Хиндлиян: Ако има желание, Васил Божков може да направи Левски работещ проект и без лотарията

"Основният проблем е, че феновете не сме обединени и има разногласия"