Вратарят на Левски Георги Георгиев направи сериозна заявка за титулярно място в контролата срещу Витоша, която бе спечелена с 3:1. Мнението е на колегите ни от "Тема Спорт".

Националът бе привлечен часове преди затварянето на зимния трансферен период у нас. Той пристигна на "Герена" от Славия. Преди прекъсването на шампионата обаче вратарят така и не застана под рамката. Срещу Витоша обаче стражът, който е юноша на сините, показа много силна игра.

Той игра с експериментално защитно каре пред себе си. Но на няколко пъти се намеси доста сигурно, показа и отличен рефлекс, когато противници го обстрелваха от близка дистанция. Така че няма да е изненада, ако Георгиев застане под рамката срещу Лудогорец на 5 юни. Още повече че досегашният титуляр Милан Миятович ще напусне след края на кампанията.

Контролата на "Герена" бе изгледана и от националния селекционер Георги Дерменджиев. Той също разчита на 31-годишния вратар. А в полезрението му са още Иван Горанов, Станислав Иванов и Станислав Костов.

Левски победи Витоша с 3:1 в контрола

Левски вкара три и се скъса да пропуска срещу Витоша

"Сините" надвиха "тигрите" с 3:1