Наставникът на Левски - Славиша Стоянович остана доволен от отношението на футболистите, които днес са демонстрирали ниво на игра, подходящо за гранд като "сините". Специалистът се надява, че възпитаниците му ще демонстрират същата класа и в шампионатния сблъсък срещу Ботев.

Ето какво каза той:

Херо: Не знам как да коментирам постъпката на Охене

Херо: Не знам как да коментирам постъпката на Охене

"Остава ни да гоним мястото в призовата тройка"

"Искахме да покажем друго лице от това, което показахме в неделя. Мисля, че го направихме. Имахме желание, агресия, дисциплина. Найджъл Робърта имаше много добър ден и ни помогна да се класираме за следващия кръг за Купата. Имахме много разговори. Трябва всички да разберат, че Левски е голям клуб и не търпи отношение, като нашето в неделя. Радвам се, че реагирахме по-добре и в крайна сметка спечелихме много труден и важен мач. На правия път сме.

Има обаче много мачове до края, в които трябва да покажем характер и дициплина на терена. Трябва да се фокусираме и на двата фронта. В първенството не се избегнали опасната зона. Там също ще е много трудно всеки мач. Не можем да си позволим да се концентрираме само в единия турнир.

Очаквам срещу Ботев да покажем същото желание и представяне. Те имат добри футболисти и трябва да сме максимално внимателни", каза Стоянович.

Левски се класира на четвъртфинал за Купата на България след победа над Берое с 3:1

Звезден Найджъл Робърта класира Левски на четвъртфинал за Купата на България

"Сините" показаха характер и обърнаха Берое за важния успех с 3:1