Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира победата над Подбескидзе с 1:0. Специалистът обяви, че "сините" са близо до подпис с централен бранител, но не поясни подробности.

"Променихме схемата, защото търсим определени тактики за играчите, които имам. По съм доволен от фаза защита през втората част, но във фаза атака бяхме по-силни през първата част.

Много работа има да се върши, а сега сме работили само за агресия и физическа подготовка. Тези дни ще работим тактически и накрая ще разберем коя тактика ще предпочетем накрая".

Левски победи Подбескидзе с 1:0

Мартин Петков донесе първата победа на Левски в подготовката

"Сините" с добра игра срещу поляците

"Сега ще видим с каращия проби какво правим. Със сигурност на неговата позиция търсим играчи, имаме и още варианти. Вижда се, че не е физически максимално подготвен, но има качество. Трябва да намерим кой е най-добър за нашия отбор. Засега знам, че сме близо до един защитник да дойде, централен бранител. Пак търсим варианти и не искаме да правим грешки. Не искам да купуваме играчи чрез YouTube, тъй като там всички са добри и уникални".

"Говорих с Робърта и се радвам, че нашият разговор беше конструктивен. Той е супер момче, интрувентен. Много добър играч е и се надявам да остане, но реалностите са едно, желанието - друго. Стискам палци да остане при нас. Радвам се за всички в днешния мач, тъй като ми харесаха. Борбата за вратарската позиция е такава и момчетата дадоха всичко от себе си. На тренировки няма спокойни моменти сега. Ако така работим и занапред, надявам се да можем да покажем по-добри мачове през пролетта", завърши Стоянович.