Наставникът на Левски - Станимир Стоилов е на мнение, че "сините" могат да се преборят за място в евротурнирите. Той е категоричен, че ако отборът се запази и през лятото бъдат привлечени едно-две качествени попълнения, ще може да се мисли и за титлата. Мъри взе отношение и по темата с разединението в управленските структури на клуба. Ето какво сподели той пред колегите от БНР.

"Добре е, че направихме няколко поредни победи, въпреки че това не трябва да е критерият. Според мен има още накъде да се развиваме, да играем по-добре, за да стигнем до максималното ниво, което притежават тези играчи и този отбор. Така че победите са най-вече за увереност. След тези три седмици пауза обаче, даже и баба Ванга не би могла да каже как ще стартираме.

Наско Сираков: Нямам притеснения за лиценза на Левски, продължаваме да искаме извънреден конгрес на БФС

Наско Сираков: Нямам притеснения за лиценза на Левски, продължаваме да искаме извънреден конгрес на БФС

Мажоритарният собственик на "сините" продължава с кампанията по повод увеличаването на уставния капитал на клуба

На мача специално с Лудогорец ми хареса донякъде динамиката. Имахме някакво ниво, но такива мачове трябва да се редуват през неделя или през 3- 4 дни, за да може наистина футболистите растат. Ако има повече мачове под високо натоварване като динамика, играчите ще развиват своите качества.

За селекция имаме някакви идеи, но вече е много трудно. В началото беше по-лесно и стигнахме до някакво ниво, Сега трябва да се надгражда, а за това трябва доста по-сериозно финансиране, така че ще се опитаме да направим селекция с възможностите, които имаме. Аз лично смятам, че ако запазим всички играчи, и ако се добавят едно-две попълнения през лятото, този отбор може да се бори за първите две места, не само за третото.

Сега е моментът да започнем да събираме точки, защото на този етап сме далеч от евротурнирите. Но като игра и поведение на терена, смятам, че заслужаваме да бъдем там.

Сираков: Бъдещето на Левски ще е по-добро от миналото в последните 3 години и от настоящето

Сираков: Бъдещето на Левски ще е по-добро от миналото в последните 3 години и от настоящето

"Истините са много. Моята истина е в полза на Левски. Това е истината", категоричен е той.

След като не е Левски, за мен е без значение кой ще е шампион. Нека да е този, който заслужава повече. На този етап са ясни претендентите за титлата и който издържи, накрая ще спечели повече точки и ще бъде шампион.

Ако привържениците си оттеглят подкрепата и единството, това вече е сигурен знак, че нещо не е както трябва в моята работа. Приятно е, когато феновете показват уважение. Естествено, никой в Левски никой не е получавал даром нищо, така че аз също сигурно съм свършил някоя работа. Винаги съм работил честно в името на Левски и съм поставял на първо място клуба, а след това личните интереси или тези на определени играчи.

Вижте, аз винаги съм гледал в посока кое е добро за Левски, предполагам всички искаме това. Не искам да имам лични отношения, винаги сме гледали Левски да бъде добре. Сираков никога не е пречил на моята работа, той винаги е давал възможност да се работи.

Кампанията на Наско Сираков в страната премина с успех

Кампанията на Наско Сираков в страната премина с успех

Първата среща с привърженици бе в Бургас, последваха Сливен и Стара Загора, а днес кампанията завършва с посещение в Пазарджик

Напускането на Иво Ивков е само още един слух. Когато се случат някои неща, ще разберете моите реакции. Аз обикновено не обещавам нищо на глас, но се опитвам с действията си да покажа какво мисля.

Нямам представа какво ще се случи - нито ме интересува, нито питам. Не мога да взимам решения на Общото събрание, но очаквам да влязат свежи пари, за да покрием част от дълговете", заяви треньорът.

Уелтън: Мъри се отнася с мен като със син

Уелтън: Мъри се отнася с мен като със син

"Ние имаме своята цел, която е да сме сред първите три места и да играем в Европа и през новия сезон"