Стефан Аладжов бе гост в "Студио Дерби", с автор и водещ Георги Симеонов. Легендата на Левски сподели мнението си за ситуацията на "Герена".

"Дори, ако се върнем назад в историята, Левски винаги е бил начело. Сега има други проблеми, но когато се излезе на терена, трябва да даваш всичко от себе си. Започнаха вече да ни бият и на "Герена". Така, ако вървим, не виждам къде ще бъдем. Предстоят трудни мачове, но то всички отбори са трудни вече.

Снимка 502451

Източник: LAP.bg

Дано си възвърнат самочувствието момчетата, иначе ще ни бъде много трудно занапред. Трябва тези момчета да се пращат да се поочукат във Втора лига, тя също е на едно високо ниво. Да вземеш някого от юношеския отбор и да го вкараш в първия състав не става.

Трудно е да се говори. Това ли е дъното, можем ли по-надълбоко да копаем? Не можем по-надолу. Ако започнат победите, ще дойдат и спонсори. За 10-то място няма да дойдат спонсори, трябва да си в челото, за да стане това.

Левски е на финалната права с договора за генерален спонсор

Левски е на финалната права с договора за генерален спонсор

"Сините" ще си партнират с австрийска фирма

Ако ще и от луната да дойде треньор, трябва да се оправят нещата. Познавам се с Гошо Тодоров, той е добър човек, 6 пъти е бил викан на пожар да вади горещите картофи. Сам си призна, че може би не си е представял Левски да достигне до там.

Аз, когато играх, лидери бяха почти всички. Препълваха се стадионите, спомням си, ако биехме Черно море и Ботев (Пловдив) на техен терен, ставахме шампиони. Сега се надявам да се оправят нещата, но с млади момчета, които току-що стъпват на терена, трудна работа.

Стоянович поема Левски, ако намали финансовите си претенции

Стоянович поема Левски, ако намали финансовите си претенции

Словенецът и днес ще говори с Наско Сираков

Не е трудно да се играе на левия бек, но трябва да се подсигуряват играчите взаимно. Преди се задължаваше след мачовете на юношите да се описват качествата на играчите и с какво изпъкват, сега не знам дали се прави това. Сега всеки гледа сякаш да вземе парите.

Снимка 502452

Източник: LAP.bg

Слагат се едни клишета и за националния отбор, че едва ли не държавата ни е такава и такъв ни е футболът, но това не извинява нещата. Националният отбор е огледален образ на Левски. И те играят добре, но все ни бият накрая. Споменават се лидери, но сякаш няма никакви.

Наско Сираков в търсене и на нов спортен директор

Наско Сираков в търсене и на нов спортен директор

На "Герена" се нуждаят от човек, който да бъде връзка между играчи, треньор и ръководство

ЦСКА 1948 играе само с българи, които са дали много на българския футбол. Предполагам и там заплатите са повече, отколкото в Левски. Трябва да се пращат, да се преотстъпват младите, за да се обиграят. Преди никой не ти даваше това време, не вървят ли нещата, си отиваш.

Локомотив (Пловдив) доста дълго време играят заедно, заслужено са си на първо място.

И в БФС трябва да се оправят нещата, трябва да дойде независим човек. Има хора с много опит, но трябва да се нагърбят, да си имат и екип и всеки да си отговаря на работата", коментира Аладжов.

Живко Миланов остава в екипа и на следващия треньор на Левски

Живко Миланов остава в екипа и на следващия треньор на Левски

Ще продължи да се учи