Нападателят на Левски Станислав Костов, който се завърна в игра за "сините" след дълго лекуване на контузия, сподели след двубоя, че се чувства много добре и се радва отново да е в игра.

Левски победи Витоша (Бистрица) с 2:0

Левски се доближи на 5 точки от Лудогорец, Станислав Костов се завърна в игра

"Сините" гостуват на Локомотив преди паузата

"Чувствам се много добре и се радвам, че отново бях на терена. Щастлив и здрав съм, така че всичко е окей. Насълзиха ми се очите, когато чух скандиранията на феновете. Благодаря им - това е нещо голямо за мен и ще работя много здраво, за да продължа да радвам хората", започна Костов.

"Минах през труден период. Искам да благодаря на ръководството и старши треньора. На всички в Левски и моето семейство. Помагаха ми много и усещах, че съм важна част от клуба. Павел Колев и Ивайло Петков също, тъй като в труден момент ми предложиха договор", каза още нападателят.

Петър Хубчев: Точно така си представяхме мача

Петър Хубчев: Точно така си представяхме мача

"Не съм мислил за двубоя с Локомотив"

"В Левски винаги са най-добрите футболисти и конкуренцията трябва да е убийствена. Радвам се за Робърта и Алар - те са страхотни. Имаме тежък последен мач, а после след Нова година да сме здрави всички ще работим да направим Левски шампион. Виждате, че намаляваме точки на Лудогорец".

"Надявам се да съм здрав и да се подготвя добре. Знам, че ще ми е трудно, но дано до март всичко е добре, да тренирам и да съм в помощ на Левски и националния отбор", завърши Станислав Костов