Нападателят на Левски Станислав Костов удари две греди, а освен това се отличи и със сериозен пропуск при победата с 4:1 над Дунав (Русе) на старта на сезона. 

"Страхотно е да бъдеш на терена, особено когато играеш за Левски. Важното е, че победихме. Доста пропуски направих, всеки изпуска и аз съм човек. Дано в следващия мач да отбележа.

Конкуренцията в атака не ме притеснява. Всеки се бори и тренира и по-добрият ще играе. Всичко ще се види на терена. Сега предстои важен мач с Ружомберок. Ще се възстановим и ще се подготвим. Имаме добра преднина, надявам се да продължим.

Продължавам да играя на инжекции, може би си пролича днес. Вярвам, че скоро ще се оправя и ще покажа какво мога. Благодарение на мен не паднаха повече голове. Важното е, че играем добре и дано бележим повече.

Всеки треньор си има собствено виждане и променя отбора по свой начин. Вижда се, че има положителна промяна, дано тя да продължи. Аз съм щастлив че хората ме оценяват, това ме кара да продължавам да се трудя. Искам да покажа, че миналия сезон не е случайност. 24 гола няма как да са случайност. Дано и другите да вкарват", заяви Костов.