Нападателят на Левски - Станислав Иванов, си пожела да спечели трофей тази година със "сините". Новата звезда на столичния гранд говори за своето футболно развитие и дните прекарани в академията на Ливърпул.

Желан от Левски премина в клуб от МЛС

Желан от Левски премина в клуб от МЛС

Гудмундур Тораринсон бе в плановете на "сините" за зимна селекция

"От 3-4 години първенството е по-силно. Отборите от по-долната редица взимат футболисти, които са играли на високо ниво, и вдигат качеството. В Лудогорец работят правилно от доста години. Намерили са своя път и не отстъпват. За 2020 година си пожелавам най-вече да съм здрав. Дано да вземем трофей, да зарадваме всички фенове", каза 20-годишният футболист в интервю за списание "Спринт".

"В Левски съм най-близък с Живко Миланов, юношите Ивайло Найденов, Мартин Петков, Илия Юруков. С Мартин Райнов също, ние даже сме съседи с него в Габрово, живеем в съседни блокове", посочи той.

"Когато ме поканиха за 10 дни в академията на Ливърпул, играх с Трент Александър-Арнолд. След това с националния отбор имахме контрола с Англия, той беше в състава, загубихме с 1:2, аз вкарах гол. Играл съм срещу Диого Далот от Манчестър Юнайтед. Той беше в отбора на Португалия, когато ги победихме. В тима на Франция, който също надиграхме, бе защитникът на Лайпциг Дайо Упамекано".

Левски ще изиграе първата си контрола за 2020 година

Левски ще изиграе първата си контрола за 2020 година

Съперник на "сините" ще бъде арменският Пюник