Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов се кандидатира за член на Управителния съвет на "Левски на Левскарите". Мъри заяви, че сдружението трябва да бъде стожер на левскарщината, както и че новият Управителен съвет трябва да изпълни предвиден план за работа.

Наско Сираков е провел спешен разговор с кандидат-купувачите на Левски

Наско Сираков е провел спешен разговор с кандидат-купувачите на Левски

Това се е случило в началото на седмицата

На въпрос какво го е амбицирало да се включи в изборите за нов Управителен съвет на сдружението "Левски на Левскарите", Станимир Стоилов отговори: "Амбицията е, за да може да продължаваме да популяризираме сдружението, което е моя мечта от много дълго време, защото в света големите клубове се управляват точно под тази форма като Байерн, Реал Мадрид и Барселона. Виждате, че исторически стоят като топ клубовете в света. Това е просто една добра идея, която се развива и се оказва като най-голямата организация на феновете на Левски. С моето присъствие в сдружението искам да заявя, че искаме да го развиваме и популяризираме".

"Аз мисля, че като за начало имахме един добър старт на сдружението, защото хората, които се занимаваха със създаването и учредяването, а след това и на Управителния съвет свършиха страхотна работа. Периодът е прекалено кратък, за да даваме някакви оценки, но аз виждам положителните неща. Оценката ми е изключително положителна и за това смятам, че сдружението, Управителният му съвет и председателят няма от какво да се срамуват. Трябва да продължим да развиваме сдружението "Левски на Левскарите", заяви Станимир Стоилов.

"Целта на сдружението е да се обединим и да помагаме на Левски, най-вече с членския внос, който ще влиза като финансова помощ за клуба - това беше идеята, а не да се измества идеята за сдружението, че иска да вземе акциите. То трябва да помага финансово на клуба и да бъде стожер на левскарщината. Това беше първоначалната идея и трябва да я развиваме. Новият Управителен съвет и старият, няма значение, трябва да продължи развитието си и същевременно има план, по който се работи, но трябва и да се доразвие и да се работи по него. Накрая на този Управителен съвет и на председателя да се направи отчет точно какво е свършено по плана, а не да говорим като не се знае какво си свършил. Това се прави, за да можем ние членовете да питаме от тях какво са свършили", завърши старши треньорът на Левски.

Изкуството да превърнеш 0 в 6 000 000 лева

Изкуството да превърнеш 0 в 6 000 000 лева

И това е само началото...