Станимир Стоилов, бившият треньор на Левски, дал от своя джоб по 1000 лева премия на хората от отбора след боя през есента с 2:0 над ЦСКА, пише в днешния си брой "Мач Телеграф". Това му струвало около 30 бона, но играчите, хората от екипа му и клубни служители останали доволни.

Левски мотае Мъри с последната заплата, уж станало грешка

Левски мотае Мъри с последната заплата, уж станало грешка

А дали е така?

От ръководството нямало обещани бонуси за отделни мачове, но след мача в съблекалнята тарторът Ивелин Попов си направил устата за малко кеш, когато там влязъл собственикът Наско Сираков. Подканен от Попето да възнагради отбора, Сираков се измъкнал с усмивка: "Какъв бонус, вие до 75-ата мин. ми скъсахте нервите!"

Стоилов, наясно с деликатната ситуация с финансите на Левски, на другия ден със свои пари изплатил премии, съобщава "Мач Телеграф".

Левски U14 получи златните си медали

Левски U14 получи златните си медали

За спечеленото Столично първенство

Самият Мъри все още не си е получил последната заплата от "Герена" след като напусна клуба по взаимно съгласие на 8 април. Той трябвало да вземе на 20 април възнаграждението си за март, като от клуба увериха, че забавянето е предизвикано от грешка, която ще бъде изчистена. Същевременно хората от екипа на Стоилов, напуснали заедно с него, вече са си получили парите за март.