Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви, че на футболистите са наложени финансови глоби. По думите му стана ясно, че това е станало след мача за Купата с Марек (Дупница).

"Взехме решение за пързалянето на футболистите. За мача с Дупница имаше финансови наказания, отделен е въпросът кога ще ги вземем. В мача с Локо играчите бяха с железни бутони. Може би и от напрежение се хлъзгаха".

"Бари има голямо желание и амбиция. Трябва да подобри завършващата фаза. Трябва по-голяма увереност за всички футболисти.

Кордоба не мисля, че е толкова решителен. Ние го взехме с идея да го развиваме. Ако успеем да развием тактическата и позиционната му игра, той ще бъде от полза за Левски в бъдеще. Щом правим толкова пропуски в защита, ще има и промени. Аз съм търпелив човек, виждате, че играем с почти един и същ състав, но има притеснителни сигнали от поведението ни на терена.

Скаути докладват на Станимир Стоилов

Скаути докладват на Станимир Стоилов

Специалистът е в постоянен контакт с тях

Когато нямаш конкуренция, човек е по-спокоен. Добре знаех какво ни чака. Това са неща, които не можем да решим до Нова година. Не знаем и дали тогава ще можем да решим. Играехме по-смело. Притесняват ме футболната увереност и самочувствието на футболистите на Левски", заяви Мъри след мача с Локомотив (София).