Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че клубът е полумъртъв финансово и полужив игрово. Мъри говори преди срещата с Берое от 19-ия кръг на efbet Лига и не спести добрите си думи по адрес на заралии.

"Трябва да се готвим за мача. Ясно е за отсъстващите играчи. Краев претърпя операция. Всички останали на този етап са здрави. Смятам, че отборът на Берое притежава доста като брой и качество играчи. Това е клубът с най-голям брой играчи. Затова имат и непостоянства.

Смятам, че в последния мач на Берое теренът не беше в най-добро състояние, което попречи на тима. Клубът им има добра публика и е постоянна величина. Добър противник с привърженици. Обръщаме внимание на всички противници. Надявам се утре нашият отбор и защитници с колективните си действия да се справим с Мартин Камбуров.

Станимир Стоилов откри ново бижу в Левски

Станимир Стоилов откри ново бижу в Левски

Васил Димитров тренира с първия отбор и е оставил отлични впечатления

Повече ме интересува как ще се справи моят отбор, а не този на Берое. Почти винаги съм искал от моя отбор да играем атакуващо. Рисковете, които поемаме, отварят пространства. Ние също имаме достатъчно скоростни играчи. Нашият ангажимент е да развиваме игровия облик на отбора. Не искам да има лъкатушене в игровия стил на отбора.

Трябва във всеки мач да играем на високо ниво. Отборът на Берое играе силно у дома. Има всички предпоставки за един добър мач. Оптимисти сме, че Кордоба ще вземе участие в мача. Победа винаги е добре дошла за Левски. За да победим, трябва да хвърлим доста усилия. Дано не подходим по български, а подходим сериозно.

Факт е, че сме загубили делата с Петър Хубчев. Според мен този проблем трябваше да бъде решен много преди да се загубят делата. Не трябваше да се допускат такива казуси. Нашата отговорност е да не допускаме грешки на гърба на Левски. Левски е полумъртъв финансово и полужив игрово", каза Стоилов.

Андриан Краев започна възстановяване след операцията

Андриан Краев започна възстановяване след операцията

Халфът претърпя интервенция на аддукторите преди няколко дни в Мюнхен