Новото попълнение на Левски - Стайн Спиерингс стана популярен у нас покрай сериозната трансферна сага, която се развихри с неговото неволно участие. В крайна сметка "сините" се пребориха за подписа му и той вече е част от столичния гранд.

Освен със сериозните си футболни качества обаче, халфът е популярен с това, че е автор на един от най-красивите автоголове в историята на холандския шампионат.

През 2018 година, Спиерингс си отбелязва страховит автогол, за който разбират в редица държави. В мач срещу Дордрехт той пронизва собствения си вратар с топовен изстрел почти от центъра. Куриозният момент идва в 89-ата минута на плейофа за оставане в елита на холандския футбол.

Автоголът му довежда резултата до 1:1, но малко след това Спарта все пак печели с 2:1. В решителната среща за оцеляване обаче отборът губи от Емен и изпада от елита на холандския футбол.

Преди половин година, друг клип с куриозен автогол разбуни духовете на "Герена", тогава главен герой в него беше гръцкият бранител Янис Каргас.

Новият бранител на Левски добива популярност в Гърция заради автогол

Новият бранител на Левски добива популярност в Гърция заради автогол

Преди 5 години Янис Каргас прави сериозна грешка срещу Олимпиакос