"София Запад" публикува две послания във "Фейсбук". Те бяха посветени на вчерашния бой между запалянковци на Левски в Коматево.

Ето какво гласят публикациите на фенската организация:

"Всички за Левски!

Но явно това са само думи... За съжаление една група се опитва да надрасне способностите си, водейки се от амбициите си.

А тези амбиции ги защитават с боксове, катарами, колани и лютиви спрейове. Като женички... или като ушеви...

Безуспешно!

И оттук нататък ще бъде така...".

Фенове на Левски отиват на съд?

Фенове на Левски отиват на съд?

"Делата ще се разгледат незабавно"

Втора публикация:

"Ние от "Клуб на привържениците на Левски - София Запад" сме членове на фракция с 20 годишна история. Организирани и водени от принципите си вече две десетилетия без да променяме своето име, възгледи и сектор на стадиона.

За този дълъг период от време чухме доста неща по наш адрес от всякакви преходни индивиди. За тези години обаче спечелихме доста приятели и съмишленици, които истински са се докосвали до нашата същност, познавайки ни отлично и оценявайки адекватно нашите успехи, постижения и грешки.

Тук идва ред да заявим, че няма как да позволим безпринципно сглобени организацийки, сменящи си името почти всеки сезон, съставени от скитащи от фракция на фракция заблудени момченца, да допуснем да определят посоката на поведение на левскарската общност. Както досега в тези години, ние винаги сме давали да се разбере, че всеки ще получи онова, което потърси от нас.

От създаването на София Запад в далечната 1999 година на знамето ни стои слоганът "Никой не ни обича, но на нас не ни пука!" Това е така в последните 20 години и следвайки другия рефрен, който ни е ръководил успешно в нашето минало, ще ни ръководи и в нашето бъдеще: "Без битка няма победа!".

Оттук нататък всеки е свободен да ни възприема както пожелае, а ние ще продължим да бъдем такива каквито сме.

С нас, който иска...

...срещу нас, който може!".

Братоубийствената война в Сектор "Б" е позор за Левски

Братоубийствената война в Сектор "Б" е позор за Левски

На терена футболният клуб се завърна към своите корени, на трибуните - не