Една от най-популярните ултрас организации у нас "София-Запад" излезе с официална позиция за скандала с евентуалното поредното наказание, което грози Левски. Мнозина обвиниха именно тази група фенове, че са разпънали знаме със забранен символ по време на гостуването на Ружомберок в Словакия. Ето какво казват симпатизантите на Левски:

Промяна в плана - няма да има видео стена на "Герена" за мача Левски - Ружомберок

Промяна в плана - няма да има видео стена на "Герена" за мача Левски - Ружомберок

Вижте тук защо

"Здравейте, левскари,

Отново се налага да се обръщаме към цялата синя общност по изключително неприятен повод.

Не можем да гледаме безучастно как името ни е подложено на клевети и откровени лъжи, относно издигането на знамето със забранените символи в Ружомберок.

Самите ние останахме приятно изненадани от подкрепата и възхвалите на всички левскари, които се гордееха цяла седмица със защитата на честта на Левски след нападението на момчетата от Краковия и Аякс и се питахме, кога някой ще измисли поредния пасквил, с който да изцапа добрите впечатления на нашите съмишленици! За съжаление, той не закъсня.

Драги левскари, за наше огромно съжаление пропътувахме пътя до Ружомберок, но не успяхме да присъстваме на срещата, защото нашите момчета не бяха допуснати до трибуните, въпреки наличието на билети.

Ние от "София Запад" отлично знаем, че сме виновни за вчерашното земетресение в Бали, пожара на Пелопонес преди дни. Свикнали сме да сме винаги "черните" и вечно "виновните", но не и този път! Не и за това знаме!

"Сините" почетоха Васил Левски

"Сините" почетоха Васил Левски

"Времето е в нас и ние сме във времето"

Ние не сме правораздавателен орган, за да посочваме виновници, но ние сме левскари, които повече от всичко искат да се върнат на стадиона, за да подкрепят любимия си отбор, защото в добро и лошо сме до него, за да му помагаме и браним честта му, а не за да докарваме глоби и закрити врати!

Само Левски!

С уважение към синята общност и презрение към лъжците!", пишат ултрасите.