Левски трябва да играе футбол, а не да изглежда като неориентирана банда на терена. Думите са на треньора на "сините" Славиша Стоянович след мача с Ботев (Пловдив), завършил наравно - 2:2. Ето какво още каза специалистът:

"Не става с такава неотговорна игра - дезорганизация на терена. Нямаше комуникация. Имахме късмет, че не загубихме мача. Не заслужавахме повече от точка, имахме голям късмет за нея. Честно да ви кажа, не знам на какво отдавам многото грешки в защита. Нямаме човек или двама, които да успокоят тима и да балансират нещата на терена. Трябва да има мотивация на терена, а не ние от скамейката да викаме 90 минути. Нямахме отговор на Наско Илиев, една топка не му взехме. Мотивация ли нямаха или се страхуваха? При втория им гол имаме повече наши играчи в наказателното поле, а той стои сам вътре... Нямаше никаква комуникация.

BWIN: НАЙ-ДОБРИТЕ КОЕФИЦИЕНТИ И ГОЛЕМИ БОНУСИ! (18+)

Всеки мач е като огледало. Художникът има своя галерия, а музикантът - своя концерт. Днес се получи ефект на доминото - от защита напред. Трябва да играем футбол, а не да изглеждаме като неориентирана банда. Ако видим братята Цоневи на терена през май, значи са се възстановили супер бързо. За Краев изобщо не знам какво да ви кажа, не съм доктор. От ноември е контузен".