Наставникът на Левски Славиша Стоянович е провел много специален разговор с фланговия нападател Паулиньо, съобщава ежедневникът "Тема Спорт".

Това призна самият Стоянович след победата с 1:0 над Локомотив (Пловдив). Бразилецът беше сред резервите, но така и не се появи на терена.

Предишният предводител на "сините" Георги Тодоров имаше сериозни претенции към играта на крилото.

"Говорих лично с него, нещата са изчистени. Ще видим какво ще се случи", обясни Стоянович.

През настоящата кампания Паулиньо има 10 мача, в които реализира 2 гола. В момента той не е в добро кондиционно състояние. Причината е изкаран коронавирус, а след това през изпитанието е минал и член на семейството му и се е наложило той да пропусне доста занимания.

"Паулиньо има много добри качества, но има само две или три тренировки под мое ръководство. Имаше проблеми с вируса - лично той, както и човек в семейството му", допълни специалистът.

Стоянович познава добре възможностите на бразилеца, който игра под негово ръководство и през есента на 2018 година. Тогава Паулиньо записа 13 мача, като в 8 бе титуляр. В тях Паулиньо така и не успя да се разпише. По това време обаче по фланговете Левски разполагаше още с Габриел Обертан и Жерсон Кабрал.

Юноша на Левски вече тренира в школата на Генчлербирлиги

Юноша на Левски вече тренира в школата на Генчлербирлиги

Ефе Али с шанс да пробие в турската Суперлига