Халфът на Левски Симеон Славчев се обърна към феновете на отбора чрез профила си във "Фейсбук". Ето какво написа контузеният футболист, който си вкара автогол при загубата от Берое с 0:2 на "Герена":

"Благодаря на всички сини фенове за подкрепата! Извинявам се на Вас, че Ви подведох, подведох съотборниците си, треньора и себе си! От голямото си желание да помогна на отбора, взехме неправилното решение да играя и контузията на бедрото се поднови! Извинявам Ви се и Ви обещавам, че ще се върна по-силен, по-мотивиран и готов да играя за Вас и за Левски!

Не толкова ситуацията с автогола ме боли, а че с течение на мача усетих, че отново няма да мога да бъда с Левски в този труден момент и скоро няма да мога да играя за Левски! Боли ме, защото Левски е единственият клуб в кариерата ми, в който съм искал истински да бъда, да играя за Клуба без задни мисли за пари и развитие на кариера!

Житейския ми път и този на ФК Левски явно са осеяни с трудности и препятствия в този момент, но аз съм сигурен, че след всяка буря изгрява слънце! Аз имам нужда от Левски, Левски има нужда от мен! Само Левски и скоро ще се видим на терена!", емоционален е Славчев. 

Симеон Славчев: Не съжалявам, че дойдох в Левски, всичко в клуба е предпоследно

Симеон Славчев: Не съжалявам, че дойдох в Левски, всичко в клуба е предпоследно

"На терена и в съблекалнята ще покажа кой съм"