Георги Тодоров ясно показа, че за него няма да има свещени крави в съблекалнята на Левски. На мушката му вече попаднаха нападателите Найджъл Робърта и Станислав Костов. На последния дори му бе казано ясно, че трябва да избира между егото си и бъдещето си на "Герена". Костов в крайна сметка трябваше да отстъпи, защото все пак трябва да си е дал и сметка, че през този сезон е длъжник на отбора, а не основна фигура в него, каквато бе през миналото първенство.

В Стара Загора пък за второто полувреме не излязоха двама играчи, които уж трябва да правят разликата между Левски и останалите отбори. Георги Тодоров обясни, че Паулиньо бил уморен. Да, бразилецът натрупа доста мачове през този сезон -27 за първенството, 2 за Купата на България и 4 в Европа. Вкара и 9 гола. Дотук добре, но истината е, че през тази пролет го няма никакъв във важните мачове. Изригна единствено срещу Арда и толкова. В дербито с ЦСКА не му мина нито един финт, а бе и само свидетел на трите попадения за Левски. Срещу Берое пък откровено отсъстваше. Ясно е, че така не може да се продължава, ако Паулиньо наистина иска да остане на "Герена", както сам твърди. Само с голове срещу отборите от втората осмица -не става! Особено за играч, който има претенциите не само за висока заплата, но и да е един от лидерите на отбора. Паулиньо обаче в момента е като разглезено дете, на което трябва да се изпълняват всички прищявки, за да не си тръгне. Все едно на "Герена" е брат близнак на онзи футболист, който дойде през зимата на 2018 година. И Тиам е уморен, но в Стара Загора направи показно. Неслучайно бе и с лентата, която му прилягаше напълно. Бори се като лъв. Като истински лидер. А не го задължаваше нищо, защото в сряда си тръгва. Какво да кажем и за Холмар Ейолфсон, който играе с херния! В не-деля Георги Тодоров може и да е простил на Паулиньо, но утре със сигурност няма да го направи.

Нещата обаче са по-сериозни за Спиерингс, който явно не се вписва във вижданията на Георги Тодоров. А и затова може би си има причина. Нидерландецът не е нито дефанзивен халф, нито офанзивен. Често е като изолиран от събитията на терена. Затова и Тодоров не се притеснява нито да го слага на пейката, нито да го сменя пръв. Лошото обаче е, че за Спиерингс бяха платени сериозни пари, които в момента тежат на Левски. Освен това явно е, че сегашното състояние на "Герена" е нещо, с което не се е сблъсквал и може би неяснотите допълнително му сковават краката. Предстои да видим обаче дали ще се промени, когато финансовото състояние на "сините" се подобри. Иначе от "Герена" трудно биха го продали в момента на сметка. 

В Холандия се надяват Левски да продаде Робърта

В Холандия се надяват Левски да продаде Робърта

Чакат пари като процент