До дни трябва да стане ясна съдбата на футболистите, които бяха преотстъпени през миналия сезона в различни отбори. Това бяха Здравко Димитров в Сакаряспор, Антоан Стоянов в Емполи и Нейтън Олдър в Спортист (Своге).

Заслужава ли Здравко Димитров своя последен шанс в Левски?

Заслужава ли Здравко Димитров своя последен шанс в Левски?

Направи много грешки, но качествата му не са за пренебрегване

Първият е желан от турския клуб, който до края на месеца трябва да реши дали ще плати 150 000 евро за правата на 25-годишното крило, което има договор със "сините" до следващото лято. Подобен е и казусът с юношата на столичани Антоан Стоянов. Италианският Емполи в момента умува дали да активира откупната му клауза, като през миналата кампания той играеше за примаверата на тосканци и тренираше с мъжкия тим.

Ситуацията с Олдър е малко по-различна. Нидерландецът има договор с Левски до лятото на 2025 година и не е ясно дали ще получи шанс за изява от Генчев, или ще се търси вариант с ново преотстъпване или разтрогване на договора му. Той не спечели доверието на предишния треньор Николай Костов, а преди това и на Станимир Стоилов, който привлече за дублиращия отбор, но 22-годишният играч нямаше право да играе за тима.

Сдружение''Левски на левскарите'' поиска извънредно Общо събрание в клуба

Сдружение''Левски на левскарите'' поиска извънредно Общо събрание в клуба

Съобщиха от организацията