"Темата Станислав Ангелов е приключила за мен. Аз смятам, че имаме достатъчно доводи и сме прави, в това което казваме. Също така смятам, че всички инстанции ще обсъдят случая в наша полза. Станислав Ангелов вече не съществува за нас", отсече Наско Сираков.

"Преди време бях уведомен, че има интерес от страна на немски клуб към Станислав, но все пак аз всеки месец получавам поне по 15-20 обаждания от мениджъри за интерес на някой клуб от наши играчи. Не мога да кажа какво ще стане, ако Станислав Ангелов остане в Левски. Ако това се случи, чак тогава ще мислим какъв ще бъде неговият статут в отбора, защото той на този етап не е част от нас и вече не влиза в нашите планове", добави Наско.

На въпроса колко са платили на Георги Марков за играта му срещу Левски, Сираков иронично заяви: "Платихме достатъчно сериозни и добри премии за добре свършената работа на нашите футболисти. Всеки, който не вярва в успехите на Левски, и се съмнява в някоя от победите, може да дойде, когато иска на тренировка. За да види с очите си как треньорът и отборът се готвят сериозно независимо кой ни е съперник".