Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, е успял да договори намаляване на заплатите на част от футболистите.

Левски е аут от Европа! Локомотив (Пловдив) обърна "сините" насред "Герена"

Левски е аут от Европа! Локомотив (Пловдив) обърна "сините" насред "Герена"

Доминик Малонга попари столичани с два гола

Преразглеждането на контрактите бе една от първите задачи, които легендата на клуба си постави, след като придоби 86,6 процента от акциите на "сините". Сред чужденците, които са заявили желание да продължат да играят на "Герена" при далеч по-ниско възнаграждение, е гръцкият защитник Янис Каргас. Българските играчи също са влезли в положение на клуба.

От следващия сезон бюджетът на вековниците ще бъде драстично свит. Затова и предстои раздяла с част от играчите и продажба на други. При настоящите си заплати в отбора няма как да останат Франко Мазурек и Насиру Мохамед. Двамата са уведомени, че могат да си тръгнат по всяко време, като са били уверени, че ще си получат дължимите им досега заплати.

Левски сключи нов договор за екипировка

Левски сключи нов договор за екипировка

"Сините" ще бъдат обличани от фирмата, произвела екипите за стогодишния юбилей

От трансфери на Холмар Ейолфсон, Паулиньо, Найджъл Робърта и Станислав Иванов пък Левски ще опита да понапълни касата си. Най-конвертируемите играчи на "сините" са последните двама. Няма да е никаква изненада, ако те бъдат продадени до десетина дни, пише "Тема Спорт".