Получилият мажоритарният пакет акции в Левски - Наско Сираков е имал сериозен разговор със собственика на Локо (Пд) Христо Крушарски преди няколко седмици.

И така няма да стане

И така няма да стане

Не е достатъчно само да се свиват разходите и да се разчита единствено на феновете за приходите

"Синята" легенда е разпитвал бизнесмена за ноу-хауто, с което изведе "черно-белите" до най-успешния период в историята, в който тимът печели трофеи с бюджет на границата на Топ 6 в първенството.

След като се запознал с някои от счетоводните данни в Левски за последните години, Сираков е бил потресен от разликата между бюджета на "сините" и този на спечелилия два пъти поред Купата на България, а наскоро и Суперкупата пловдивски клуб.

15-годишен тренира с първия отбор на Левски

15-годишен тренира с първия отбор на Левски

Георги Тодоров привика петима юноши

Заедно с Тити Папазов легендарният нападател е наясно с какви средства и с каква политика Локо спечели титлата през 2004 г., но в момента ставало въпрос за съвсем различно управление и генерално променена конюнктура на вътрешната сцена.

"Не ми повярва като му казах какви заплати плащам на футболистите. Мислеше, че го будалкам", призна пред "Меридиан Мач" самият Крушарски, който отказа да разкрива повече подробности от разговорите си с ръководството на Левски.

Ивайло Цветков: Левски няма поводи за оптимизъм в дългосрочен план

Ивайло Цветков: Левски няма поводи за оптимизъм в дългосрочен план

"Всички са обладани от чувството за мисия, че трябва да направим всичко възможно в тази буря да сме там и да се опитаме да помогнем"