Наско Сираков внесе допълнителна яснота относно претенциите на Левски спрямо договора за телевизионни права и разпределението на сумите от него. Както е известно, и Левски, и ЦСКА не са доволни от новия контракт, подписан от БФС и призоваха за по-различно разпределение на средствата, в което да бъде отчетен фактът, че именно тези два клуба генерират най-голям интерес сред зрителите.

Пред БНТ Сираков разкри, че вече е имал среща с Кирил Домусчиев, на която е обяснил исканията на Левски.

"Ние не искаме по-голям дял. Вижте, водим вече разговори с една от заинтересованите страни. Срещаме разбиране, не искаме да се увеличи нашият дял, трябва да е ясно. Имах среща и с господин Домусчиев, заявих му, че не искам другите отбори да получават по-малко. Ако има възможност, даже да получават много повече. И самият господин Домусчиев ще има полза, защото така ще има много по-голяма конкуренция и така неговият Лудогорец ще бъде значително по-подготвен за европейските турнири", заяви Сираков.

"Искаме да бъде оценена гледаемостта на Левски, по какъв начин, водят се разговори. Като има резултати ще информираме обществеността."

Собственикът на Левски Наско Сираков: Ще изровим земята, но ще излезем от ситуацията

Собственикът на Левски Наско Сираков: Ще изровим земята, но ще излезем от ситуацията

Текущите задължения са "воденичният камък"