Много популярна сред левскарите в последно време стана една страница във "Фейсбук" - "Синя Приказка". Мистерия е кой стои зад нея. Появиха се слухове, че е човек, свързан с Наско Сираков.

Фенове вярват на написаното там, посещенията се увеличават все повече и повече. Последният към момента пост в "Синя Приказка" е доста любопитен. Твърди се, че бившият собственик на Левски Спас Русев опитва да саботира сделката и пречи на Диксън да стане собственик на клуба.

Ето текста в страницата:

"Много безумна версия чух, че вървяла - зад Диксън стоял Спас Русев. Някои си ги пишат наизуст и не знаят доста неща. Спас Русев в момента се побърква от перспективата Сираков да успее там, където той се провали - с намирането на чужд инвеститор и строежа на нов стадион.

На пресконференцията Спас Русев е диктувал въпросите на "Спортал" и bTV - това го знам със сигурност. Играта на тази клика, заедно с техните подлоги НКПСЗ е да пречат Левски да тръгне по друг път, за да си върнат клуба отново. Затова и бяха спрени няколко чужди спонсора, като за един от тях лично беше активиран Спас преди 3 месеца - чрез контактите си да го спре. Затова и НКПСЗ цяла година хулят всичко живо в Левски, а сега задачата на тази клика е да правят лош образ на Диксън".

Милко Георгиев за Диксън и Левски: Лупи, ако зад всичко това си ти - добър си!

Милко Георгиев за Диксън и Левски: Лупи, ако зад всичко това си ти - добър си!

"Няма никакъв бизнес план"