Андрей Аспарухов призова "сините" фенове всеки да се попита какво е Левски за него.

Ето какво написа синът на Гунди в една от социалните мрежи (без редакторска намеса):

"В навечерието на 106-тата годишнина се попитах, какво е "Левски" за мен? Отговорът се оказа не толкова лесен. Все пак от всичките фрази се открои една - "Левски" е идея!

Наистина, колко просто казано - Идея.... Думите са на Рихард Езра, един от многото интелектуалци, видяли в "Левски" нещо повече от клуб.

Тити Папазов: Левски е зараза, Левски ни държи! Да съберем 1,5 млн. лева до 48 часа!

Тити Папазов: Левски е зараза, Левски ни държи! Да съберем 1,5 млн. лева до 48 часа!

"Аз вярвам, че можем да го направим"

През тези 106 години никой не се интересуваше, дали името е сменено, или успехите не са очакваните. Победите и загубите са мерило за обикновените отбори. Нашият не е обикновен, защото е кръстен на "Апостола", и това някакси задължава. Нашата публика през годините е показала, че да гледаш мач на "Левски" е привилегия, и дори да падаш с 6:1 на Герена, да имаш сили да извикаш "Ама Патрата какъв им го заби"!

У нас няма други отбори, създадени в градинка, от ентусиазирани момчета, които да имат почитатели във всяко кътче на България! Това е признанието, което в поредните трудни времена трябва да помним и да пазим! Признание, за което са допринесли плеяди от таланти със сини фланелки.

Най-трудно се оказва настоящето. Разединени и несигурни, но все пак с общата любов - "Левски"!

Стойне Манолов: Много скоро парите към Левски ще потекат, а Наско Сираков ще ги управлява добре

Стойне Манолов: Много скоро парите към Левски ще потекат, а Наско Сираков ще ги управлява добре

"ЦСКА и ЦСКА 1948 трябва да се обединят"

Надявам, в навечерието на годишнината, всеки да отдели минута, и да си зададе същият въпрос: Какво е "Левски" за мен? Отговорът ще ни помогне да намерим верния път, и да излезем от тези тежки времена. Всъщност така, както го правим 106 години....

Честит празник!", написа Андрей Аспарухов.