Изпълнителният директор на столичния гранд Левски Павел Колев и футболният мениджър Николай Жейнов подължават дебата си, който водят в социалните мрежи от няколко дни.
Всичко започна с пост на Колев, който написа коментар по темата за намаляване на заплатите на футболистите в Европа, както и у нас. Това провокира Жейнов да му отвърне.
"Изобщо не съм имал предвид теб в написаното, по простата причина, че с теб съм си говорил директно досега. Нека е различно, няма проблем. Аз дори не знаех, че си коментирал нещо, сега видях. Всеки факт, написан от мен сега и по-рано, е верен. Готов съм да ги защитавам по всяко време. Не така стоят нещата при теб, ако правилно са те цитирали, разбира се.
Що се отнася до "Левски", при нас никога не е ставало дума за едностранно намаляване на заплатите от страна на клуба. Няма законово основание за това. Както няма и възможност за индивидуални застраховки срещу форсмажор и тежки контузии в България. Трябва да се правят в чужбина и не можем да си го позволим. Както и още 600 професионални клуба в Европа. Не че от ФИФА и ECA са ме питали за това...
Аз мога да дискутирам с всеки, стига да е готов и да има желание. И не виждам нищо срамно да си на заплата, между другото. Така са още поне милион и половина българи. Дано да сме здрави и да може да си я получаваме. Предлагам да спрем тази дискусия тук, не виждам полза от нея. Ще я продължим по същество на друго място", написа Колев сега.
fanty
на 01.04.2020 в 09:09:26 #77бонхоф, ти пък си на quattro х 24 часа на роrnhub,
fanty
на 01.04.2020 в 06:51:54 #76Хан Камерун е, не ти се бъркам рецептите, но телешкото, особено джолана се вари задължително с 4-5 листчета дафинов лист
Triono
на 01.04.2020 в 06:29:40 #75Рашиди Благодаря, сигурен съм, че ще стане , няма начин при толкоз качествен и богат мат’рял да не стане. По въпросите за вината, Мавруд обичам аз . Каберне съм брал 5 години докато бях в морското , започвахме средата на септември и до края на октомври в село Зидарово, тез хълмове с каберне ни се виждаха като зелено безкрайно море, нямаше свършване таз пущина.
han-kamerun
на 01.04.2020 в 02:32:27 #74Трионо, виж тва: https://www.youtube.com/watch?v=UJIcfYhMfac&fbclid=IwAR0GYl9GO2_y0hk1Us_GuHWmFwAMhZ9G3Iy0_qkSJdzuZgcYN_zPE2V7KWA
han-kamerun
на 01.04.2020 в 01:59:42 #73Момчета! Пробвайте тая рецепта за гулаш! Подлютете я, ако трябва! Готвил съм я десетки пъти. И винаги е супер!
han-kamerun
на 01.04.2020 в 01:54:32 #72Този коментар е модериран, заради неспазване на общите условия.
han-kamerun
на 01.04.2020 в 01:51:40 #71georgi-kirilov, немай грижи! на мен готвенето ми е нещо като отморяване. Като свърша работата си - готвя си нещо завъртяно. Децата големи, няма ги, с мършата сме разведени, баща ми почина, майка ми си ляга рано, щото е възрастна. Пробвам рецепти.
georgi-kirilov
на 01.04.2020 в 01:46:52 #70Хан,ако се получи, бутилка дюлева от мен. Много добра.
han-kamerun
на 01.04.2020 в 01:46:12 #69Този коментар е модериран, заради неспазване на общите условия.
han-kamerun
на 01.04.2020 в 01:45:29 #68На света имало три сорта вино - Каберне Совиньон, Мерло и Мускат Отонел(бяло). Всичко друго било компромис. Напълно съм съгласен!
han-kamerun
на 01.04.2020 в 01:33:24 #67georgi-kirilov, ня пробл. Ще ти пратя до поискване водка Литва 700 мл. Изкл питие. Но гледай консистенцията на гулаша да е нещо средно между супа и яхния. Консумира се с лъжица. А колкото до Евъртън - през 1985 г. беше най-добрия клуб в Европа. Гари Линекер, Невил Саутол. През 1986 щеше да вземе КЕШ. Но заради Хейзел изхвърлиха английските отбори от ЕКТ и Евъртън не успя да си реализира тогавашния потенциал. Жалко!
han-kamerun
на 01.04.2020 в 01:24:37 #66Трионо, в Разград и пресни калмари няма. Ходя в Метро Варна да си купувам. Вий в Кканада поне имате достъп до мн риби и морски дарове. Искрено Ви завиждам за тва!
georgi-kirilov
на 01.04.2020 в 01:21:18 #65Хан Камерун, така вкусно го описа че реших да пробвам. Ако не стане, ще те глобя бутилка водка. Поне да не съм назад с алкохол.
han-kamerun
на 01.04.2020 в 01:20:40 #64Трионо, червената чушка да е прясна. Там в Канада имате мн хубави червени папер-чушки. Може да сложиш и сухо чили, ако обичате люто.
han-kamerun
на 01.04.2020 в 01:16:50 #63Трионо, първо сваряваш телешкото и го обезкостяваш. Запазваш бульона. задушаваш лук, чесън и червена чушка, нарязана на кубчета в олио. Добавяш лъжичка сол, захар, две лъжици брашно (супени равни) и червен папер (доста). Наливаш малко от тел бальона. Добавяш картофи, наряазани на кубчета като за мустака. Задушаваш. Добавяш камьон на прах (почти пакетче), и пасиран домат (може и консерв). като уври - слагаш и тел месото обезкостеното. Сгъстяваш (ако е необходимо доливаш тел бальон). Крайната конситенция трябва да бъде нещо средно между супа и яхния. И накрая - Черешката на тортата - смлян чер папер и накълцана смес от магданоз и чесън. Да ти е сладко, Трионо!
han-kamerun
на 01.04.2020 в 01:04:07 #62Трионо, гарантирам, че моят телешки гулаш е оригинален унгарски. Навремето като ходихме в Унгария направо се разбихме. Най-добрата напиттка за унгарския гилаш е гъсто силно червено вино. Мерло, Каберне Совиньон.
Triono
на 01.04.2020 в 01:02:57 #61Именно у Канада Утря, като всеки ден отивам да пия кафе и в края на обиколката ще взема един джолан да го направя.
han-kamerun
на 01.04.2020 в 01:01:08 #60В Разград положението с телещкото месо е трагично. Заради бразилците в Кауфланд почнаха да продават ирландско говеждо (мн добро), но няма рагу, няма жолан, няма телешки ребра. Селска работа.
han-kamerun
на 01.04.2020 в 00:55:00 #59Трионо, помниш ли рецептата? Ако искаш, ще ти я припомня. Ти в Канада ли живееше? Най-важно е телешкото месо. Да е телешки жолан с кост.
Triono
на 01.04.2020 в 00:50:30 #58Рашиди тез дни съм намислил да правя твоя гулаш