Сръбската легенда Саво Милошевич вече е подписал с Левски, твърди "Тема спорт". Специалистът и ще поеме сините от началото на новия сезон 2023/24. "Сините" са уточнили всички детайли със сръбския специалист, като преговорите между двете страни са били финализирани успешно.

Оттатък Калотина са сигурни, че Саво поема левскарите

Оттатък Калотина са сигурни, че Саво поема левскарите

Бил на подпис разстояние

Както е известно, бившият нападател пристигна лично в София, за да се срещне с шефовете на сините и да разгледа базата на клуба, но се прибра обратно в родината си, без да наблюдава на живо мача с Черно море. Новината за неговото назначение вече бе потвърдена и от сръбските медии. Ръководството на Левски разгледа кандидатурите на още няколко специалисти, но те са се оказали далеч по-скъпи варианти от Милошевич, който се е съгласил да работи за сравнително по-малко пари. Това вероятно се дължи и на доста скромната му треньорска визитка, в която липсват каквито и да било успехи.

Милошевич ще наследи на поста Елин Топузаков, който е получил две предложения от Левски. Единият вариант пред Топчо е да стане шеф на ДЮШ на сините. Другата опция е да влезе в щаба на Милошевич като помощник.

Очаква се съвсем скоро новината за назначението на Саво да бъде обявена официално и от "Герена". Засега шефовете на сините предпочитат да се крият и да увъртат. Мажоритарният собственик Наско Сираков дори не присъства на рождения ден на клуба на 24 май. Нашата медия обаче разбра, че назначението на Милошевич начело на Левски на практика е факт.