Рикардиньо вече бележи голове за Левски. Той беше точен и в двете контроли срещу ФК Рига. Бразилският даде интервю за клубната телевизия на "сините".

"Чувствам се много добре. Този един месец е много добър за мен, защото започнах работа с моите съотборници. Вече се запознах с целия отбор и съм много щастлив. Много е важно, че започнах да вкарвам голове. Става дума за подготовка и приятелски мачове, но въпреки това е важно. Чакам да дойде и първенството, защото там е от по-голямо значение.

Всички ме приеха много добре. Бразилците, които са тук ми помагат много, за да свикна. Уелтон, Роналдо и Ценами ми помогнаха, но и останалите момчета от отбора ме приемат много добре. Мисля, че се адаптирах на 100 процента. Много е важно, че имам мои сънародници в отбора. Ние постоянно сме заедно. Тяхното присъствие бе много важно за моята по-бърза адаптация. Да, бързо приех да дойда в Левски. Когато моят агент ми каза, че има интерес, аз не чаках втора покана и сега съм много щастлив. Станимир Стоилов винаги ми дава съвети. Обяснява ми как да се позиционирам по терена, така както на него му харесва. Това също е нещо, което ми помага да свикна. Мисля, че до началото на първенството ще привикна към изискванията.

Организацията в клуба е много добра, а условията в Дубай са прекрасни. Целият щаб и екипът помага много на футболистите. Тази година искам да вкарам доста голове за Левски. Тази година целта е да се класираме за европейските турнири. Надявам се да помогна с максимален брой голове. Бих казал на феновете ни да продължават да ни подкрепят, както са го правили до този момент. Искам да вкарвам много голове и те да бъдат щастливи. Само Левски", каза той.