От Левски излязоха с нова информация относно важната за съществуването на клуба кампания "Акции"23". Тя е породена заради многобройните запитвания от настоящи акционери. Ето какво пише в официалния сайт на "сините":

Петър Ганев: Моделът на управление в Левски трябва да вдъхва доверие

Петър Ганев: Моделът на управление в Левски трябва да вдъхва доверие

Според него проблемите в клуба са много по-дълбоки от трансферната политика на 26-кратните шампиони

"Левскари,

Заради многобройните запитвания от акционери на "Професионален футболен клуб Левски" АД, споделяме с Вас реда, по който настоящите акционери могат да раздробят притежаваните от тях временни удостоверения или акции на по-малки пакети, които впоследствие да прехвърлят (джиросат).

Ако новите акционери са вписани в акционерната книга на дружеството преди провеждането на предстоящото общо събрание на 06.04.2023 г., те ще придобият правото да закупят акции от плануваното увеличаване на капитала на дружеството. Чрез приложената молба можете да отправите искане до клуба да замени настоящото Ви временно удостоверение или акции и да го подмени с нови, което ще Ви позволи да прехвърлите част от Вашите акции на друго лице, а останалите да запазите за Вас.

Тити от малък се оглежда на улицата

Тити от малък се оглежда на улицата

Папазов е популярен в България още от дете заради филмова роля

Бланка-молба-за-замяна-на-ВУ

Молбата следва да отразява точния номер на временното удостоверение, което притежавате, както и номерата на акциите, които са инкорпорирани в него. Молбата заедно с оригиналното временно удостоверение или акции се подават на място в административната сграда на клуба в гр. София, ул. "Тодорини кукли" № 47.

Крайният срок за подаване на молба за преиздаване на акции е 24.03.2023 г.

Новите акционери могат да бъдат вписани в акционерната книга на дружеството със следното заявление не по-късно от 29.03.2023 г.

Бланка-вписване-в-акционерна-книга

Може да задавате Вашите въпроси, отнасящи се до кампанията по повод увеличението на капитала на "ПФК Левски" и на мейл akcii2023@levski.bg или на телефони 0884133543 и 0884188632 между 9:00 и 17:00 часа всеки работен ден", съобщават от Левски.

Левски се събужда през април

Левски се събужда през април

"Сините" записват само едно равенство миналата година