Представителят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, застана пред медиите след края на срещата между фенове на клуба и премиера Бойко Борисов. Той сподели, че Националният клуб на привържениците тепърва ще премисли следващите си действия. Решението им ще бъде обявено в специална декларация до медиите.

Феновете на Левски се срещат с премиера Бойко Борисов
на живо

Феновете на Левски се срещат с премиера Бойко Борисов

Важен ден за "сините" привърженици

"Това е нещо, което обяснявам от седмица насам. Вкарват феновете на Левски в тази политическа игра. Обещания не е имало. Предложението за акциите на министъра не зависи от него или колегите му. Това нещо зависи от мажоритарния собственик. Друг е въпросът дали това нещо е работещо, или не. Под някаква форма Левски е стабилизиран през последната година. Ясно е, че този модел не е устойчив и може да бъде разклатен във всеки момент.

Министър-председателят ни показа доклада, с който вие всички сте запознати. Аз казах какво е било показано, а не кой е виновен или невинен. Различни тълкования може да се правят след тази среща. НКП ще излезе със становище. Една не малка част от медиите се занимават с това, че ще правим бунтове, независимо от факта, че организациите твърдим, че няма да излизаме да защитаваме корпоративни интереси. Имаше гласове в тази посока, не мога да го крия. Дали ще се взимат такива мерки е друг въпрос. Ние сме притеснени за бъдещето на Левски", заяви Степан Хиндлиян.

Бойко Борисов към феновете на Левски: Акциите на клуба трябва да са при вас, като в Барса и Реал

Бойко Борисов към феновете на Левски: Акциите на клуба трябва да са при вас, като в Барса и Реал

"Ходил съм на повече мачове на отбора, отколкото всички вас, взети заедно"