Ивелин Попов сподели мнението си след победата с 3:0 срещу Арда в Кърджали. Полузащитникът на "сините" заяви, че успехът не е бил толкова лесен, колкото изглежда по крайния резултат.

Попето похвали треньора на отбора Станимир Стоилов и разкри, че дори на 35 години все още има какво да научи във футбола от него.

"Отвън ако погледнеш мача, ще кажеш 3:0 - дошли сме разходили сме се и сме победили. Не беше така. Всяка победа е ценна и изкована с много труд, пот и сериозни тренировки.

Всяка "суха мрежа" носи допълнително самочувствие и увереност на защитата и вратаря. Да се надяваме, че така ще продължим и в края на сезона Левски ще е още по-нагоре, както му приляга.

Само този, който не е бил дузпа, не е изпускал. Радвам се, че днес успях да отбележа. Винаги съм готов да се нагърбя с тази отговорност.

Аз съм самокритичен към себе си. Всяка критика към отбора я приемам лично. Направих хубава зимна подготовка и се чувствам много добре. Хубавото е, че при Станимир Стоилов и на 35 години може да научиш много неща. Аз съм тук да помагам и да радвам феновете", заяви Попов.

Левски остана без основен футболист за столичното дерби с Локомотив

Левски остана без основен футболист за столичното дерби с Локомотив

Пети жълт картон за Ноа Сонко Сундберг