С привличането на Ивелин Попов - Станимир Стоилов ще получи играч, който може да покрива голям периметър в атаката на тима.

Треньорът на "сините" има възможност да заложи на Попето във всяка една позиция в нападение. Трикратният "Футболист на България" може да действа еднакво добре в ролята на плеймейкър, крило или централен нападател.

34-годишният футболист призна, че се чувства най-добре като типичен №10, но е готов да действа и на други постове в името на Левски.

"В чужбина съм играл на всяка една позиция без централен защитник. За Левски ще направя всичко, дори много повече от това, което сторих навън. Най-много обичам да играя в средата на терена, но през годините някои треньори виждаха, че съм по-полезен на други позиции. Всеки наставник сам решава къде ще съм най-добър. Все още не се знае с кой номер ще играя", каза Попов по време на представянето си.

През последните години Попето играеше с №71 на гърба, в чест на знаменитата победа на сините над ЦСКА със 7:1 през 1994 година. В момента този номер е носен от юношеския национал Антоан Стоянов, но не е изключено младокът да го отстъпи на новия си по-опитен съотборник.

Ето каква е изненадата за 108-ия рожден ден на футболния Левски

Ето каква е изненадата за 108-ия рожден ден на футболния Левски

"Сините" фенове ще гледат мечтан двубой