Феновете на Левски ще могат да подновят картите си в клубната страница, но плащането ще става на 100 обекта, с които "сините" имат партньорство. Става въпрос за каси на "EasyPay", които се намират в близост и до офисите на една от експедиторските фирми. Това обяви Пламен Петров, който е управител на клубния магазин. Подновените карти ще важат до 31 декември 2022 година, както и тези за новите членове.

"Отпускаме толеранс от 2 месеца", обяви Петров, цитиран от "Мач Телеграф".

Освен това притежателите на членски карти, които са ги подновили ще получат и специални подаръци. Всички от тях ще се сдобия със значка, която ще има нов вид през годините.

"Значката ще бъде колекционерска и така всеки един фен ще може да каже на детето си откога е бил член на Левски", обяви Петров.

Задължение за над 1,5 милиона лева виси със страшна сила над Левски

Задължение за над 1,5 милиона лева виси със страшна сила над Левски

Насиру Мохамед си чака парите

Както е известно, картите стартират от 19,14 лева (б.р. най-масовите) и минават през 72 лева, 200 и т.н. Най-скъпите са по 10 000 лева. Смята се, че такива притежават 5 души, пише "Тема спорт".

За по-евтините варианти са приготвени екологични подаръци - химикалки, ключодържатели, чаши и игра "4 в 1″.

"Те са произведени от рециклирани продукти, защото Левски иска да бъде и тон с модата да се опазва природната среда", уточни Петров.

Картите от 1914 и 10 000 лева пък ще се радват и на продукти на известни марки, на които ще стои емблемата на Левски - химикалки, портмонета, чанти, раници и т.н.

Феновете на Левски ще могат да подновят картите си и в клубния магазин, а това ще отнеме между 2 или 3 минути, гарантира Петров.