Бившият нападател на Левски - Петър Курдов, коментира пред "Тема Спорт" загубата на "сините" от Славия. Той засегна и други теми свързани с клуба.

"Показаното на терена е кощунство спрямо публиката на Левски, като се има предвид какво тя направи и продължава да прави за клуба. Това, което се дава като продукция не устройва никого. Левски игра страхливо и боязливо. Мисля, че Георги Тодоров подходи неправилно. При 1:0 се изпусна моментът за натиск и втори гол, с който да се реши мачът.

Левски иска да излъчва мачовете си в интернет пространството

Левски иска да излъчва мачовете си в интернет пространството

Целта е "сините" да получат дигиталните права за своите двубои

С оглед на това, че Тити Папазов и Наско Сираков са в клуба си мислех, че отборите сами ще падат на "Герена", но това не се случва въпреки замаха, с който говори Папазов. Може да кажете, че задълбавам нещата в труден момент, но може ли футболистите на Левски да играят с червени обувки? По наше време треньорът Христо Младенов се появи с червена грейка на "Герена" и публиката щеше да го утрепе - едва го извадиха жив през тунела. Да сте видели в ЦСКА да носят сини бутонки? Това са малките неща, които бутат голямата работа.

Паулиньо и Мазурек - те са си изпели песента. Не знам този пумпал Мазурек кой го е довел, да не говоря за другите. И то говорим за играчи със заплати от по 15-20 хил. евро. Кой е подписвал такива договори? Имаме голяма школа, но се вижда, че юношите не са узрели за голям футбол. Последното талантливо поколение беше набор 1988, но бе разпиляно като пилци. Папазов да спре да дава интервюта, защото не е футболен човек и да остави този, който разбира от играта, да дава мнения.

Георги Тодоров с поредни промени по състава на Левски

Георги Тодоров с поредни промени по състава на Левски

"Сините" останаха без защитници и халфове

Искам да попитам кои са приятелите на Наско Сираков в Левски? Има толкова хора с богат опит, къде са те? Велев, Мишо Вълчев, Гибона - няма такива фигури на "Герена". Защо той страни от такива като нас?