Треньорът на Левски Петър Хубчев остана много доволен от своите футболисти при победата с 2:0 над Славия. Специалистът беше лаконичен в коментарите си за очакванията към отбора си за сезона, но подчерта значението на двубоя за Купата на България през седмицата.

Левски победи Славия с 2:0

Нашименто и Иванов донесоха победата на Левски в дербито със Славия

Фенове на "сините" с вандалска проява в "Овча купел"

"Труден двубой беше, но ние не сме и очаквали лесен. Търпението и професионалното отношение ни доведе до победата. Тактически изиграхме мача много правилно, не се подведохме по други неща, освен футболните", заяви той.

"Вкарах Нашименто с идеята да спечелим мача. Няма значение кой вкарва головете. Опитвам се да изградя отбор, който да може да се справя във всяка ситуация и в който всеки играч може да се изяви в решителни момент.

"До голяма степен 11-ката е продиктувана от контузии. Лично предпочитам да имаме по-голяма избор и възможност за ротации".

"Левски не готов за първото място. Не искам обаче да коментирам какво не ни достига. Не обичам да гледам напред във времето. Гледам следващия мач, който е изключително важен за нас".

"Не чета коментарите на колегите. В момента не искам да кажа нищо за Ботев Враца, но по принцип всеки отбор си има своите характеристики и силни страни", завърши треньорът на Левски.