Бившият капитан на Левски - Станислав Ангелов, даде интервю за Actualno.com. Той не скри недоволството си от видяното в последните мачове на "сините". Според настоящия директор на Левски-Раковски, ако столичният гранд е бил честен и достоен докрай, най-вероятно е щял да се представи по-добре при завършека на шампионата. 

Надежда има! Член на УС навива Стоилов да се завърне в Левски

Надежда има! Член на УС навива Стоилов да се завърне в Левски

Двамата са провели няколко разговора по темата

"Аз съм станал левскар и съм се влюбил от дете в Левски, познавайки историята му. Левски не е създаден, за да се интересува къде се намира ЦСКА, а да носи името на Апостола - с чест, достойнство и много отговорност. Левски е идея, това не е просто футболен клуб. Когато се случва нещо, което е в разрез с първоначалната концепция, аз не съм ок. Беше ми крайно неприятно да гледам това, което видях.

Другото, което искам да добавя е, че не можеш да хвърляш едни млади момчета в боя срещу най-добрия противник в българското първенство към момента. Вярвам, че те имаха и малко късмет. Представете си футболистите на Лудогорец да се бяха разиграли малко повече и да имаха повече късмет, щяха да вкарат 4-5 гола и да съкрушат юношите. Още повече - за мен най-важното нещо е да даваме личен пример и урок на младите състезатели как с достойнство трябва да се участва във всяка една спортна среща. В случая моите виждания леко се разминават със събитията. Понеже ме питате, просто отбелязвам.

Както и други спортни деятели са казвали, винаги за всяко нещо се плаща. В спорта не можеш да избягаш. Нямаш избор. Аз смятам, че тези грешки, които допуснахме срещу ЦСКА, не са плод само на физическо състояние, а и на отношението ни предния мач (б.а. - срещу Лудогорец). Ако бяхме докрай честни и достойни, такива каквито всички искаме да сме, най-вероятно щяхме да се представим много по-добре и да бием и следващия двубой (б.а. - срещу ЦСКА). Така се оказа, че загубихме и двете срещи подред.

Предполагам и се надявам, че Левски ще участва в Европа. Аз обичам този клуб и искам да се развива".

Топузаков трепери за Роналдо преди баража

Топузаков трепери за Роналдо преди баража

Избра си и уж сигурни дузпаджии