Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, говори пред медиите след загубата от Черно море. Той засегна доста актуални теми от "синия" клуб, като каза, че не е съгласен с поведението на наставника Георги Тодоров. Последният подаде оставка по-рано тази вечер след поражението от "моряците".

Ето какво каза Колев:

"Аз не знам да има оставка. Ако има така, ще се съберем Управителния съвет и ще говорим по въпроса. Няма да коментирам сега, да коментирам под влияние на адреналин. Ще преспим и ще мислим. Предполагам, че и Наско Сираков трябва да вземе отношение, той трябва да вземе решението. Нямам желание да си споделям мнението по този въпрос, не е уместно. Хората са изнервени, достатъчно дават за клуба, страдат, за съжаление отборът не им се отплаща.

Георги Тодоров подаде оставка като треньор на Левски!
Обновена

Георги Тодоров подаде оставка като треньор на Левски!

"Уморих се, омръзна ми!"

Първото полувреме днес беше добро за нас, но след това се получи един сценарий на абсурда, не мога да си обясня. Станислав Иванов ли? Той е извън групата. Конфликт няма, даже не съм разговарял със Станислав. Преди месец го извиках, за да му направя конферентен разговор с клуб, който искаше да го привлече. Той отказа да бъде трансфериран, решенията оттук-нататък ги взима Наско Сираков. Станислав има нужда от глътка въздух, да реши какво ще прави. Знаете, че неговият договор с Левски изтича.

Не съм чул за оставката на Георги Тодоров, не е уместно да коментирам. Няма начин кризата да не дава отражение на футболистите, но едва ли е основна причина. Левски и друг път е имал проблеми, но е постигал добри резултати на терена. Това е до качества, сплотеност. Не мисля, че има проблеми между играчите в отбора. Не съм чул за такова нещо, малко съм далеч от отбора аз.

Ядосаните фенове на Левски поискаха обяснение от "сините" футболисти

Ядосаните фенове на Левски поискаха обяснение от "сините" футболисти

Загубата от Черно море преля чашата

Не съм съгласен с казаното от Георги Тодоров. Личното ми мнение е, че като треньор на Левски трябва да защитаваш футболистите и да поемаш отговорност. Решението за оставката ще вземе от Управителният съвет и най-вече от собственикът Наско Сираков.

Кога последно сме плащали заплати? Последната заплата футболистите получиха преди десетина дни. Малко е сложно да кажа за кой месец. Има футболисти, които са си получили всичко до август. Има такива".

Черно море спечели гостуването си на Левски с 2:1 в efbet Лига

Кабаков не успя да спре Черно море! 10 храбри мъже победиха Левски на "Герена"!

"Сините" фенове скандират "Оставка!" след загубата с 1:2 от варненци