Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев застана пред медиите, за да представи новите екипи на клуба за сезон 2020/21. Ръководителят трябваше да отговаря и на въпроси, свързани с настоящата ситуация в клуба. Ето какво каза той:

Папазов: Отборът има екипировка, няма футболистите да са по бели гащи

Папазов: Отборът има екипировка, няма футболистите да са по бели гащи

"Клубът е облечен"

"Знаете какъв е повода. Нормално е да представим новата екипировка преди първия ни мач с Берое. Joma България реагира като спец отряд за бързо реагиране. Няма начин да не им благодаря за бързата реакция. За по-малко от месец вече разполагаме с три мачови екипа, вратарски екипи и тренировъчна екипа. Магазинът вече е зареден. От утре ще се продават екипи. Надявам се феновете да са доволни от качеството и цената на екипировката. Договорът е за три години. Въпреки форсмажорните обстоятелства, нашата уговорка с Joma е от утре да започнем работа по екипировката за сезон 2021/2022, където процесът ще е по-професионален. Феновете също ще имат възможност да участват тогава. Сега, нямаше как да го направим, заради кратките срокове. Фирмата е много сериозна. Надявам се Левски да го използва максимално, за да даде на своите феновете качеството и стандарта, който заслужават".

Николай Михайлов е новият капитан на Левски

Николай Михайлов е новият капитан на Левски

Решението е взето от наставника Георги Тодоров

"Спокойствие трябва да има. Ако изпаднеш в паника, няма как да управляваш Левски. Опитваме се да работим професионално, но не е индикация, че финансовата ситуацията се е променила. Никой не иска да работи в такива малки срокове. От тази гледна точка мисля, че е редно да започнем работа по изработването на елементите от новата екипировка. Дали има някаква финансовото положение, не към днешна дата няма.

Възможно е да има входящи и изходящи трансфери. На този етап няма нищо конкретно. Продължава работата по членските карти. Готова е цялата идея. Има дребни детайли за изчистване. В края на август ще сме напълно готови и от 1 септември ще започнем да ги продаваме. Искаме членските карти да са достъпни навсякъде по света", добави Колев.

Георги Тодоров: Тимът ни ще изглежда много по-добре, отколкото беше със скъпи чужденци

Георги Тодоров: Тимът ни ще изглежда много по-добре, отколкото беше със скъпи чужденци

"Искам да видя Левски на първото място"