Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев е на мнение, че "сините" са коректен платец към всички свои партньори. Големият проблем на вековниците обаче е, че те не могат да бъдат такива и към служителите на столичния гранд. Колев обяви и кога е възможно да бъде подадена молба за несъстоятелност на клуба.

Наско Сираков: При Левски няма да има тирета, запетайки и точки!

Наско Сираков: При Левски няма да има тирета, запетайки и точки!

"Наясно са всички, че ножът при нас е опрал до кокала"

Ето какво каза той на днешната му съвместна пресконференция с Наско Сираков:

"Малко над 300 абонаментни карти са продадени. По около 100 на ден. Те се продават в онлайн магазина и може българите в чужбина също да си набавят. Обаждали са се българи от всички краища на света, за да предлагат помощта си за Левски. Ситуацията в Левски е такава, че разчитаме основно на това, което клубът може да предложи на привържениците си като продукт и съответно тяхното желание да помогнат.

Снимка 488282

Източник: БГНЕС

Разтрогването на договора заради неплатено задължение не става автоматично. Клубът има срок да изплати задължението си. Има писмо, уведомление и след това тече срок. Никога не съм казвал, че само Извънредното положение спираше Левски към изпадането в несъстоятелност. Не е вярно, че Левски не е коректен към партньорите си. Ние сме коректен платец към всички наши партньори. Нещо, което назад в историята на клуба не е било. Нямаме обаче средства, за да сме коректни към служителите на клуба. Ако ситуацията в Левски не се промени, неизбежно ще бъде подаването на молба за несъстоятелност. Този момент не е далеч.

Транспарант "Шушу-мушу къща разваля, г-н Сираков" бе издигнат на "Герена"

Транспарант "Шушу-мушу къща разваля, г-н Сираков" бе издигнат на "Герена"

Странно послание...

Нормално е да има пикове и спадове в дарителската кампания. Хората са започнали да си купуват стоки с марката Левски. Възможностите на хората са такива, че могат да помогнат на клуба, но не достатъчно, след като генералният ни спонсор беше изтрит от лицето на земята. Рекламният договор дава знак, че марката Левски предизвиква интерес", заяви той.

Константин Папазов: Няма вариант Левски да вземе лиценза на друг отбор

Няма вариант Левски да вземе лиценза на друг отбор

Това гарантират Наско Сираков и Тити Папаозв