Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet - Лъчезар Петров, обяви, че компанията преотстъпва мястото, на което стои логото на бетинг компанията, за да може то да бъде използвано за специална фланелка по случай 80-годипнината от рождението на легендата Георги Аспарухов. С този екип Левски ще се изправи срещу Черно море при рестарта на сезона. Ето какво казва Петров пред официалния сайт на "сините":

Ганайското недоразумение на Левски Франсис Нар

Ганайското недоразумение на Левски Франсис Нар

Какво се случва с този бивш левскар?

"Преди точно година ПФК "Левски" постави на гърдите си лозунга "Левски е вечен" и с него извоюва Купата на България. Убедено вярвам, че този девиз обедини "синята" общност и даде тласък за така дългоочаквания исторически успех.

Щастлив съм да ви съобщя, че за втори път Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния отбор на Левски. На позицията, която е традиционно запазена за лого на генералния спонсор, отново ще изгреят изконните клубни ценности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, съвместно с ПФК "Левски" посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От утре, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от официалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача срещу Черно море във Велико Търново.

Използвам случая да призова всички левскари за подкрепа към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да помагаме за развитието на най- популярния футболен клуб в България.

С уважение,

Лъчезар Петров

Изпълнителен директор на Palms Bet

Генерален спонсор на ПФК "Левски".

Мъри реши да не мъчи левскарите на студа

Мъри реши да не мъчи левскарите на студа

"Сините" продължават подготовката си за мача с Черно море