Над милион и половина лева са вложени за подобряване на материалната база и подобряване условията за игра на Детско-юношеската школа на гранда Левски, пише "Тема: Спорт".

Вчера на "Герена" започнаха изграждането на осем чисто нови съблекални. Те ще се помещават в старото общежитие, което се намира непосредствено до изкуствения терен.

Сградата, която се намираше в окаяно състояние, ще бъде основно реновирана. Вчера бе махнат покривът й, ще бъде сложен нов. След това модерните съблекални и лекарски кабинет ще бъдат на разположение на Детско-юношеската школа. Наред след това е изграждане на нова трибуна на изкуствения терен, на който мачовете от първенствата играят голяма част от наборите от ДЮШ.

Шеф на Левски: Клубът не фалира благодарение на "Националната лотария"

Шеф на Левски: Клубът не фалира благодарение на "Националната лотария"

Вижте подробности тук

До момента новата власт на "сините" напълно обнови съблекалните и тунела в сектор "В" на "Георги Аспарухов". Бе изградена и нова зала за пресконференции в тази трибуна. След това бяха направени и 2 изкуствени терена, които вече се ползват от децата в ДЮШ. Когато те бяха завършени, започна и ремонт на игрището, на което се готви първият отбор. То се сдоби с нови дренажи и поливна система, както и с нови чимове.

Левски се похвали с нов качествен тренировъчен терен

Левски се похвали с нов качествен тренировъчен терен

"Игрището е основното поле за провеждането на тренировките на първия отбор"

Клубът е предоставил финансова документация в УЕФА, защото е под мониторинг. Както е известно, в края на миналата година евроцентралата дори извади "сините" от евротурнирите, но след като те изпълниха дадените им условия, бяха върнати в тях.