Билетите за предстоящия домакински мач на Левски от 9-ия кръг на ППЛ ще бъдат пуснати от клуба днес, от 12:00 часа. Продажбата на пропуски за стадион "Виваком-Арена Георги Аспарухов" ще продължи и в деня на мача.

Ето какво публикуват от клуба на официалния си сайт:

"Уважаеми привърженици,

Билетите за предстоящото домакинство на ПФК Левски срещу отбора на Витоша (Бистрица) от девети кръг на ППЛ ще бъдат пуснати в предварителна продажба днес (18.9) от 12 часа.

Поради продължаващи ремонтни дейности на официалния магазин, ще бъде отворена специална каса пред Сектор "А", от която ще може да си закупувате пропуски. Касата ще работи вторник, сряда и четвъртък от 12:00 до 19:00 часа. В деня на мача билети ще се продават на същата каса и на касите на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото поливреме.

Официалното отваряне на магазина в Сектор А ще се състои на 21.09. (петък) от 17:00 часа непосредствено преди домакинския мач срещу Витоша (Бистрица).

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн, така че да се избегнат опашките и струпването на хора пред касите в деня на срещата. Тъй като мачът не се определя като рисков, билети ще се продават в деня на срещата на касите.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Витоша отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А.

ЛЕВСКИ и Витоша се изправят един срещу друг на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" на 21.09.2018 г. (петък) от 20:00 часа.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "А" - 10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "В" - 10 лв.

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

Абонаментни карти няма да бъдат издавани два часа преди началото на мача до края на срещата".

Два варианта в Левски за заместник на Хали Тиам срещу Витоша

Два варианта за заместник на Тиам в мача с Витоша

Филипе Нашименто или Богдан Вашчук заемат мястото на сенегалеца