Футболистите на Левски, които са под карантина, тренират по индивидуални програми. Те ползват онлайн връзка с треньорския щаб, пише "Тема спорт". 

Натоварванията за тези, които са в по-добро състояние, са по-големи. Все пак подготовката в домашни условия е трудна, защото играчите няма как да тичат. 

Добрата новина е, че повечето състезателите нямат симптоми. 

Рехабилитацията на близнаците Борислав и Радослав Цоневи също протича в домашни условия. Във видеоразговор с Валери Божинов двамата изразиха надежда, че СТК към БФС ще отложи мача с ЦСКА идната събота, за да може отборът да има поне една седмица, за да се подготви за официален мач. 

Левски има 16 заразени с коронавирус футболисти. "Сините" изпратиха молба до централата за отлагане на срещата с "червените". Карантината на голяма част от играчите изтича на 19 ноември, а двубоят по програма трябва да се изиграе на 21 ноември. За да могат да започнат да тренират, състезателите трябва да дадат два отрицателни теста. Те ще имат на разположение едва едно занимание, за да се подготвят за предстоящия мач, което прави провеждането на дербито в събота абсурдно.

Славиша Стоянович обмисля схема 4-4-2 в Левски

Славиша Стоянович обмисля схема 4-4-2 в Левски

Специалистът е отчел, че отборът е крайно небалансиран