Халфът на Левски Васил Панайотов обяви, че пътищата му с Левски се разделят. Договорът на играча бе до края на сезона и няма да бъде удължен.

Полузащитникът не разкрива какво му готви бъдещето, но си взе доста емоционално сбогуване с феновете на "сините" чрез пост в социалната мрежа "Фейсбук".

Васил Панайотов отряза поляци заради Левски

Васил Панайотов отряза поляци заради Левски

Халфът все още се надява, че ще остане на "Герена"

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

"Стана ясно, че пътищата ни с ПФК ЛЕВСКИ се разделят, затова искам да благодаря на всички мои съотборници, че ме приехте такъв, какъвто съм, че ме правихте по-добър и по-добър с всяка една следваща тренировка. Благодаря на целия лекарски щаб и на масажистите, че цяла година ме поддържахте здрав и готов за всяка една битка. И огромно благодаря на вас - феновете, които ме приехте скептично, но след това ми дадохте цялата си любов. Любов, която мислех, че познавам... Но се оказа много по-силна, а аз имах възможността да я усетя с цялото си сърце. ЛЕВСКИ е огромна любов и вие ми я показахте в пълния й блясък. Благодаря ви за всяка секунда, минута, за всеки мач, в който ме подкрепяхте. Съжалявам, че не успях да ви зарадвам с купа или титла, но бъдете сигурни, че ви дадох сърцето си. Благодаря ви! "И завинаги с теб, и навсякъде с теб, никога не ще останеш сам!" ВЕКОВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ!".