Няколко клуба са опитали да отмъкнат звездата на Левски Стейн Спиерингс без пари. Нидерландецът е много желан футболист, но проблемите в "синия" клуб са подтикнали заинтересованите от неговите услуги да говорят с мениджърите. Желанието е било Спиерингс да си тръгне, както го стори исландският национал Холмар Ейолфсон.

Любимецът на феновете Холмар разтрогна договора си, а в замяна реши, че няма да търси заплатите, които Левски му дължеше от началото на годината. Така той е получил от новия си клуб норвежкия Розенборг част от парите, които са били подготвени за трансфера му.

Спиерингс е силно желан в Италия и Германия, но до момента конкретна оферта за него не е пристигала на "Виваком Арена - Георги Аспарухов". От Левски са получили неговото уверение, че той ще постъпи лоялно към клуба.

Стайн в момента е много важна единица в състава на "сините", след като се сработи отлично с близнаците Борислав и Радослав Цоневи.

Очаква се днес тримата да бъдат във вихъра си при гостуването в Коматево на Ботев (Пловдив). Левски ще иска да затвърди възхода си и ще преследва четвърта поредна победа.

Мачът е от 21:00 часа.

Възраждащият се Левски гостува на намиращия се в криза Ботев (Пловдив)

Възраждащият се Левски гостува на намиращия се в криза Ботев (Пловдив)

Мачовете между двата тима винаги са много оспорвани