Защитникът на Левски Нуно Рейш даде интервю за "Боло Бранка", в което обяви, че с радост би се завърнал в Португалия. Бранителят разкри и защо е отказал да намали заплатата си. 

"Разбира се, евентуален вариант да заиграя отново в Португалия за мен винаги би бил добър, но първо трябва да получа оферта. С удоволствие бих се завърнал, особено ако е в Спортинг (Лисабон). Това би било сбъдната мечта, черешката на тортата. Този клуб ме изгради като играч и съм много благодарен. Прекарал съм доста години там, научих много неща, израснах като футболист и човек. Чувствам Спортинг като мой дом и завинаги ще бъде в сърцето ми. 

Левски следи ситуацията с Камен Хаджиев

Левски следи защитник от първенството на Унгария

Камен Хаджиев попада в трансферните планове на "сините"

Имам договор и за следващия сезон с Левски, но никога не можеш да бъдеш сигурен. Клубът ще иска да съкрати разходите си заради ефекта от пандемията. Има информации, че намерението на клуба за следващия сезон е да изгради състав от българи и от по-млади играчи, за да свие бюджета. Това е нормално и е напълно разбираемо. Във футбола е важно да вземеш верните решения, когато е необходимо. Аз съм отворен за нови предизвикателства и в друго първенство. Но все още имам действащ договор, така че не мога просто да си тръгна оттук. Ще анализирам ситуацията и ще преценя какво е най-доброто за мен. 

Имаше среща между играчите и клубното ръководство и всеки един трябваше да прецени дали да приеме предложението за намаляване на заплатата. Аз отказах. Ние все пак продължаваме да тренираме. Разбирам ситуацията, защото без мачове клубовете нямат приходи. Нормално е те да искат да съкратят разходите си. Но аз смятам, че това трябва да стане по друг начин", заяви Рейш.

Иска ли Левски близнаците Цоневи? Вижте какво каза Радослав пред ТОПСПОРТ

Иска ли Левски близнаците Цоневи? Вижте какво каза Радослав пред ТОПСПОРТ

"Никой не ми е звънял от клуба"